top of page
f0c7d51a-2f61-44d7-8775-96c0480e0627_edited.jpg

Over Zangeres Eleonora

Ik ben geboren te Valburg in 1981, en rond mijn tienerjaren verhuisd naar het mooie Brabant en moeder van drie prachtige kinderen. Als klein meisje is de muziek mij al met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een Moluks/Nederlands gezin waarin muziek het fundament van verbinden is.

Zingen is dan ook de rode draad in mijn leven. We gingen elke zondag met de familie naar opa en oma om daar bij elkaar te komen, om te eten en natuurlijk om muziek te maken. En niet zomaar muziek maar de traditionele muziek van de Molukken de echte Lagu Lagu. 

Rond mijn 22ste heb ik kennisgemaakt met de musicalwereld van Joop van den Ende waarin ik ruim 2 jaar ervaring heb mogen opdoen. Na mijn kennismaking in de musical branche heb ik in 2007 meegegaan in het televisieprogramma “Una voce Particolare”.

Vanaf 2008 sta ik regelmatig op de planken in verschillende theaters samen met mijn vader als Duo MataHary. De Stichting MataHary zet zich in voor kinderen op midden Java, Indonesië. De naam is ontstaan vanuit de achternamen van mijn oma (Matakena) en opa (Akihary). We hebben inmiddels twee theater stukken zelf geschreven en trekken door het land met onze voorstellingen.

In de afgelopen jaren ben ik regelmatig gevraagd om te zingen op een uitvaart of trouwceremonie, wat mij ontzettend veel voldoening gaf. Dit zingen heb ik met veel liefde thuis voorbereid waarbij ik met de mensen afsprak wat hun wensen waren en hoe ze het graag wilden hebben. Dit smaakt naar meer, maar hoe geef je daar invulling aan?

Na lang twijfelen heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik haal veel voldoening uit het zingen en zie het als een zegen dit te mogen doen. De dankbaarheid en liefde die ik ervoor terug krijg als ik iemand een mooie herinnering heb mee kunnen geven is voor mij een ultiem moment!


Vergeet niet:

In ieder mens schuilt een muzikaal verhaal, ik help u graag om dat te vertellen!

Veel liefs, 

Eleonora 

Biografie: Biografie
Biografie: Recensies
167AC218-4EF3-443C-A77B-10B04F3D2B3F_4_5005_c.jpeg

Zangeres Eleonora aanbevolen door Trouwbeleving

...

bottom of page