D9E54865-58E8-4DBF-9171-83E9E1C0E539.jpeg
 

H.Butter

Eleonora uitgenodigd voor een optreden tijdens de bruiloft van onze zoon en schoondochter. Daar hadden we geen spijt van. De gasten, het bruidspaar en wij vonden het optreden prachtig en professioneel georganiseerd
Keywords:
- Betrouwbaar
- Prachtige stem en voorkomen
- Flexibel
- Houd zich aan de afspraken
Aanbeveling: Ja

J. Verbeek

Noortje verschillende keren live mogen horen in verschillende settings. Bij een bruiloft, een muziekavond met verschillende bands en tijdens een diner. Elke keer genoten van haar stem! Fijne stem, fijne persoonlijkheid!
Aanbeveling: Ja

E. van Nobelen

Kippenvel. Dat vat het effect van de stem van Eleonora voor mij samen. Haar muziek raakt je recht in het hart, je staat even stil in het moment, betoverd door haar stem. Eleonora dank je wel voor het delen van jouw talent met de wereld, we hopen je nog vaak live te mogen horen.
Aanbeveling: Zonder twijfel

P. Boekweit

Tijdens de uitvaart van een veel te jong overleden leerling van mijn school, zorgde de prachtige stem van Eleonora voor een mooie en troostrijke omlijsting. 
Indrukwekkend.
Aanbeveling: Ja

Fam. Kramer

Haar mogen zien zingen op een huwelijk. Veel mensen die zich probeerde groot te houden maar hier en daar rolde er toch een traan. Het was een mooi dag en haar muzikale omlijsting maakte het helemaal af, vergeet ik niet snel meer, geweldige ervaring!!
Aanbeveling: Jazeker

Voeg een recensie toe

Zou je Zangeres Eleonora aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!