top of page

Blog

47569ABF-2702-42A0-B2B0-7D6B94D94DB0.png
Making%20Music_edited.jpg
IMG_0721_edited.jpg

Lancering website
Zangeres - Eleonora

15 Februari 2021

Mailing

8 maart 2021

Denk jij weleens na over je eigen uitvaart?

10 Maart 2021

Nieuws: Nieuws
IMG_0721.heic

Denk jij weleens na over je eigen uitvaart?

10 Maart 2021

Sailing van Christopher Cross vind ik een heel mooi lied, zo mooi dat dit een van de liedjes is die op mijn uitvaartmuziek lijstje staat, en zo heb ik er nog een aantal meer.

Denk jij weleens na over je eigen uitvaart? Of vind je dat nog een te ver van je bed show?

Toch wil ik het onder de aandacht brengen om er wel over te praten met je naaste, want hoe fijn is het als het op papier staat en alles goed geregeld is voor jezelf maar zeker ook voor je dierbaren die achterblijven.

Maak het eens bespreekbaar en kijk samen eens naar de opties die er allemaal zijn.

Wil je begraven worden of gecremeerd? Misschien wil je wel op een natuurbegraafplaats begraven worden of wil je straks je as laten uitstrooien waar op een later moment een prachtige eikenboom gepland wordt door de nabestaanden. Wat voor soort kist kies je? En welke kleur? Die hele dure met alles erop en eraan of juist die ene kist die mooi is door zijn eenvoud? Heb je je weleens verdiept in de uitvaartverzorgers in je gemeente? Of welke verzekeringen er allemaal zijn? 

Weet je dat je een hologram kan laten maken van jezelf voor na je dood, zodat jezelf via je hologram de nabestaanden kan toespreken?

En wil je een traditionele koffietafel of misschien wel bitterballen met een borrel na de uitvaart? 

Zo heb ik zelf al wel eens over deze vragen nagedacht, zo ook op het gebied van muziek. Want als ik mijn vrienden en familie op Sailing van Christopher Cross wil troosten tijdens mijn uitvaart, moet ik dat wel kenbaar maken. 

Hoe ziet jouw uitvaartmuziek lijstje eruit? En wil je graag dat dit live gezongen wordt of afgespeeld van cd?

Zo is er stiekem een hele lijst uitgekomen die mij zegt dat het echt belangrijk is om dit te bespreken. Op deze manier maak je het straks een stukje makkelijker in moeilijke en zware tijden. 


Bij vragen over een muzikale invulling neem gerust contact op met mij.


Veel Liefs,


Zangeres Eleonora 

Nieuws: Nieuws

Sailing

Christopher Cross 
Cover by Zangeres Eleonora

Nieuws: Video
Muziek maken

Zangeres Eleonora Passie voor mens en muziek

8 maart 2021

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Eleonora, zangeres met passie voor mens en muziek! In mijn leven staat de medemens altijd centraal. Ik wil daar graag een extra invulling aan geven, zeker ook in deze bijzondere tijd is persoonlijk contact en aandacht voor een ander heel belangrijk. Ik ben een gepassioneerde zangeres die in moeilijke tijden een juiste muzikale invulling kan bieden. Daar waar woorden niet altijd kunnen omschrijven hoe het voelt afscheid te moeten nemen van een dierbare, kan ik met gevoelig gezongen muziek troost bieden. Tenslotte raakt muziek je rechtstreeks in je hart en is dat ook een mooie toegevoegde waarde in het verwerkingsproces. Hoe mooi zou het zijn als we elkaars diensten hiermee kunnen aanvullen? Dit zou ik graag eens persoonlijk willen toelichten. Mag ik u daarvoor telefonisch benaderen?  Wilt u alvast meer weten over mij en mijn diensten dan nodig ik u uit een kijkje op mijn website te nemen. Alvast bedankt voor de getoonde interesse door het lezen van deze mail. 


+31 611 01 49 65
www.zangeres.eleonora.nl

zangeres-eleonora@gmail.com

 KvK: 81812051 | Btw-nr: NL003613145B48

Nieuws: Nieuws

Lancering website
Zangeres - Eleonora

15 Februari 2021

Met trost presenteer ik u de lancering van mijn website 

Zangeres - Eleonora.


Heeft u een vraag neem dan vrijblijvend contact met mij

Mocht u mij al eens gezien en gehoord hebben tijdens een optreden laat u dan vooral een recensie achter op mijn website.

47569ABF-2702-42A0-B2B0-7D6B94D94DB0.png
Nieuws: Nieuws
bottom of page